Skip to content Skip to navigation

Over Ellen

Ik ben Ellen Govaerts, een 31-jarige Leuvense die ondertussen al vier jaar actief is als zelfstandige in bijberoep onder de naam Happy Syrup. Als freelancester ontwikkel ik voornamelijk websites, grafisch werk en drukwerk, maar ik verkoop ook handgemaakte wenskaarten.

Ik weet niet of ik al tien was toen ik van mijn mama mijn eerste knutselpakket kreeg. Mijn papa flanste voor mij een lichtbak in elkaar en ik was vertrokken met mijn eerste ervaringen met embossing en het maken van kaartjes.

Uiteraard heeft die hobby even stilgelegen rond mijn 16e. Jongens waren interessanter en knutselen was ook helemaal niet cool en paste niet bij mijn stoeregrietimago. Tot ik naar de hogeschool ging en dagelijks voorbij de Banier wandelde: de knutselwinkel bij uitstek. Alles werd weer aangewakkerd en Ellen was vertrokken met het bij elkaar sprokkelen van tientallen ponsen, stempels, inkten, papiersoorten ... Ondertussen blijf ik mijn collectie knutselmateriaal maar uitbreiden en ziet het er ook niet naar uit dat ik er snel mee ga stoppen.

De meeste wenskaarten verkoop ik in krantenwinkel ‘t Ideetje in Bertem, Cyaan & Co in Wilsele en Dagbladhandel Bij Sofie in Koersel. Daarnaast krijg ik soms vragen naar gepersonaliseerde kaarten. Het blijft tof te horen dat mensen een handgemaakte kaart, vaak afgestemd op de persoon (of geboorteaankondiging) in kwestie, echt wel appreciëren.

 

Deze website toont een aantal technieken, tips, ideeën ... waarmee wenskaarten gemaakt en gedecoreerd kunnen worden.

Voor meer informatie kan je mij altijd contacteren.

 

Veel knutselplezier!

 

-Ellen-