Skip to content Skip to navigation

Stickers en nietjes kleuren met permanente markers

Permanente markers vind je in allerlei kleuren. Je kan ze gebruiken om bijvoorbeeld witte, goud- of zilverkleurige stickers een nieuw kleurtje te geven of nietjes van een minder saaie kleur dan grijs te voorzien.

Stickers inkleuren

De meeste metallic stickers bestaan in goud en zilver. Je hebt ze ook in andere kleuren zoals rood of groen, of gewoon in het wit. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan je het ook anders aanpakken: door je stickers van een kleurtje te voorzien met permanente stiften. Nu heb ik eindelijk een manier om de goudkleurige stickers (die naar mijn mening minder veelzijdig zijn als de zilveren) ook te gebruiken.

  

Voorzie de stickers van kleur wanneer ze nog op het stickervel hangen. Laat ze een paar seconden drogen en gebruik ze dan op je kaart.

Nietjes kleuren

Nietjes kunnen ook best wel leuk zijn om te gebruiken op een wenskaart, maar hun saaie, grijze kleur maakt je kaart er niet altijd mooier op. Permanent markers to the rescue! Door je nietjes te kleuren met een permanente stift, kan je ze matchen met de kleuren op je wenskaart. Gebruik voor de gemakkelijkheid grotere "latjes" per kleur.

  

Overig gebruik

Verder kan je deze stiften ook gebruiken om plakpareltjes een andere kleur te geven, vellum of een transparante sheet in te kleuren ... Veel mogelijkheden dus, waardoor deze stiften een zeer handig iets zijn.

Kopen

Permanente stiften kan je bij mij kopen. Voor een setje van 11 markers (waarvan 10 gekleurd en eentje fijn zwart) betaal je € 12. Je kan ook losse stiften kopen in de kleuren geel, oranje, rood, groen, lichtblauw, donkerblauw, fuschia, paars, bruin of zwart voor € 1,50 per stift.